Ieri a avut loc tragerea la sorti a formatiilor pe care echipele romanesti de handbal feminin le vor intalni in meciurile din cadrul cupelor europene. SPERANTE. In turul trei al Cupei Cupelor, Oltchim Ramnicu-Valcea, antrenata de Gheorghe Tadici (
Ieri a avut loc tragerea la sorti a formatiilor pe care echipele romanesti de handbal feminin le vor intalni in meciurile din cadrul cupelor europene.

SPERANTE. In turul trei al Cupei Cupelor, Oltchim Ramnicu-Valcea, antrenata de Gheorghe Tadici (foto), va intalni formatia ungara Cornexi Alcoa, partida-tur urmand sa aiba loc in Ungaria la 6 sau 7 ianuarie 2007, iar returul fiind programat la Ramnicu-Valcea, o saptamana mai tarziu. In turul trei al Cupei EHF, Rulmentul Brasov va intalni formatia daneza FCK Handbold Copenhaga, prima partida urmand sa aiba loc in Danemarca. Echipa HC Zalau va infrunta formatia maghiara DVSC Debrecen, primul meci urmand sa se dispute in Romania. Totodata, Universitatea Jolidon Cluj-Napoca va intalni, in turul trei al Challenge Cup, pe CS Madeira (Portugalia), prima partida urmand sa se desfasoare in deplasare.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.