""Baba Novak 2006"", turneul de promovare a celui mai recent album Phoenix, a ajuns la final. Din 12 octombrie si pana astazi grupul timisorean a incantat publicul din tara, iar diseara e randul bucurestenilor. Case de cultura sau studentesti,

""Baba Novak 2006"", turneul de promovare a celui mai recent album Phoenix, a ajuns la final. Din 12 octombrie si pana astazi grupul timisorean a incantat publicul din tara, iar diseara e randul bucurestenilor.

Case de cultura sau studentesti, toate salile au fost pline pana la refuz in localitatile pe unde a trecut ""Armata Phoenix"", formata din muzicieni, roadies, tehnicieni de sunet si lumini, plus baietii de la 15 grade, trupa de deschidere. La sfarsit de turneu, Ionut Contras este de parere ca: ""intr-un clasament al celor mai reusite spectacole de pana acum, Clujul si Iasiul se «bat» pentru primul loc, iar Aradul e si el aproape, iar la Iasi biletele s-au epuizat si s-au vandut «in picioare»"". Iar dupa seria de concerte din tara, notata cu ""foarte bine"", speram ca si spectacolul de la Bucuresti sa intre in top, mai ales ca ""peste jumatate din Polivalenta e vanduta"".

DVD CADOU. Pe bucuresteni ii asteapta trei ore de muzica adevarata: 30 de minute cu 15 grade si doua ore jumatate Phoenix! Timp in care legendarul grup va interpreta piese noi (""Zori de zi"", ""Mila 2 de langa 3"", ""Apocalipsa"", ""Baba Novak""), hituri clasice (""Mugur de fluier"", ""Negru Voda"", ""Mica Tiganiada"", ""Andrii Popa""), hituri din anii a€™60 (""Vremuri"", ""Te intreb pe tine soare""), piese cantate mai rar ""Vasiliscul si aspida"", ""Sirena"" etc. Cei care inca nu si-au luat bilete pentru diseara o mai pot face astazi, ultimele fiind disponibile la Sala Palatului, Muzica si la intrarea de la Sala Polivalenta. Reamintim ca toti detinatorii de bilete vor primi la intrare cate un DVD Phoenix cu patru piese: ""Baba Novak"" si ""Andrii Popa"" (inregistrate live) plus videoclipurile ""Mila 2 de langa 3"" si ""Zori de zi"".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.