Congresul Asociatiei Chirurgilor Plasticieni din Romania este cel mai important eveniment stiintific care face, din doi in doi ani, bilantul medicilor din aceasta specialitate, a declarat pentru Rompres, prof. dr. Ioan Lascar, seful Clinicii de Chiru
Congresul Asociatiei Chirurgilor Plasticieni din Romania este cel mai important eveniment stiintific care face, din doi in doi ani, bilantul medicilor din aceasta specialitate, a declarat pentru Rompres, prof. dr. Ioan Lascar, seful Clinicii de Chirurgie Plastica si Reparatorie de la Spitalul de Urgenta Floreasca. Manifestarea stiintifica se desfasoara in zilele urmatoare, la Sinaia, si cuprinde mai multe sectiuni - chirurgia mainii, arsuri, microchirurgie reconstructiva, chirurgia plastica si chirurgia estetica. Dialogul stiintific se va desfasura cu specialistii romani, dar ci si cu specialisti din strainatate, cum ar fi prof. dr. Hano Millesi de la Viena, unul dintre parintii microchirurgiei la nivel planetar, prof. dr. Andreas Fousatnous de la Atena, chirurg plastician de varf specializat in chirurgie estetica, Giovanni Botti din Italia, specialist in chirurgie estetica - chirurgia sanului. "Suntem in momentul in care am reusit sa armonizam protocoalele de formare a viitorilor specialisti, cat si pe cele de ingrijire a pacientilor, in raport cu protocoalele din Uniunea Europeana, dar si cu cele internationale" a precizat prof. dr. Lascar.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.