Singura reprezentanta a poloului romanesc ramasa in aventura cupelor europene, Steaua-Stirom, a avut parte de sansa la tragerea la sorti a meciurilor din faza a doua preliminara din Cupa LEN, militarii urmand sa evolueze, in Ungaria, intr-o serie des
Singura reprezentanta a poloului romanesc ramasa in aventura cupelor europene, Steaua-Stirom, a avut parte de sansa la tragerea la sorti a meciurilor din faza a doua preliminara din Cupa LEN, militarii urmand sa evolueze, in Ungaria, intr-o serie destul de accesibila, in comparatie cu celelalte sapte grupe. Astfel, conform datelor oficiale de pe site-ul LEN, gruparea condusa de Georgescu si Lisac face parte din grupa J, care va fi gazduita de bazinul olimpic din Szeged, si va juca impotriva echipelor Sintez Kazan (Rusia), VE Szeged (Ungaria) si Tirol Innsbruck (Austria). O serie in care Steaua-Stirom se va lupta pentru calificare cu poloistii unguri si rusi, gruparea austriaca neputand emite pretentii la vizele pentru faza superioara a celei de-a doua competitii ca valoare de pe Batranul Continent. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.