Majoritatea analistilor de pe Wall Street si-au revizuit in crestere tintele privind pretul actiunilor Google, unii anticipand ca o cotatie de 600 de dolari pe unitate nu este exagerata pentru compania care opereaza cel mai important motor de cautare
Majoritatea analistilor de pe Wall Street si-au revizuit in crestere tintele privind pretul actiunilor Google, unii anticipand ca o cotatie de 600 de dolari pe unitate nu este exagerata pentru compania care opereaza cel mai important motor de cautare din lume.
Brokerii au reactionat astfel la cresterea cu 70% a veniturilor Google in trimestrul al treilea, avans de doua, trei ori mai rapid decat cel consemnat de companii concurente precum Yahoo. Titlurile Google au incheiat sedinta de tranzactionare de vineri, de la bursa Nasdaq, in crestere cu 7,9%, la 459,67 dolari pe unitate, iar analistii considera ca ar putea ajunge, in scurt timp, la 500 dolari pe unitate.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.