Campioana poloului romanesc, Steaua-Stirom, a reusit sa se califice in faza a doua a preliminariilor Cupei LEN, gratie celor doua victorii obtinute in grupa A impotriva echipelor Enka Istanbul, cu 11-5, si WPC Cheltenham, cu 25-6. De altfel, stelisti
Campioana poloului romanesc, Steaua-Stirom, a reusit sa se califice in faza a doua a preliminariilor Cupei LEN, gratie celor doua victorii obtinute in grupa A impotriva echipelor Enka Istanbul, cu 11-5, si WPC Cheltenham, cu 25-6. De altfel, stelistii au reusit sa confirme previziunile specialistilor si au urcat in faza urmatoare, clasandu-se pe locul al patrulea (n.n. - ultimul care permite accesul in faza superioara a competitiei continentale) in seria gazduita de bazinul olimpic din Barcelona, in urma puternicelor grupari CN Terrassa, UTE Budapesta si Spartak Volgograd. Din pacate, cea de-a doua reprezentanta a poloului autohton in cupele europene, CSM Leonardo Oradea, a ratat calificarea in turul al treilea din Euroliga, rezultatele obtinute de elevii lui Gordan demonstrand din plin ca echipele noastre nu sunt inca pregatite pentru a face fata primei competitii intercluburi de pe Batranul Continent. Evoluand intr-o serie extrem de puternica, alaturi de Spandau 04 Berlin, Olympiakos Pireu, Primorac Kotor, Mladost Zagreb si Dinamo Moscova, oradenii au contabilizat numai infrangeri, unele la scor, dar raman cu multumirea de a fi trecut de faza inaugurala a preliminariilor. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.