Symantec Corp a lansat Symantec Mobile Security 4.0 pentru Symbian. Este o solutie care ofera protectie antivirus firewall pentru dispozitivele mobile cu sistem de operare Symbian OS. Pe scurt, protejeaza telefoanele mobile de ultima generatie de


Symantec Corp a lansat Symantec Mobile Security 4.0 pentru Symbian. Este o solutie care ofera protectie antivirus firewall pentru dispozitivele mobile cu sistem de operare Symbian OS. Pe scurt, protejeaza telefoanele mobile de ultima generatie de la Nokia si Panasonic. Programul poate fi descarcat si utilizat gratis timp de 60 de zile de pe site-ul Symantec. La nivel mondial, peste 54% dintre detinatorii de telefoane inteligente le folosesc pentru a trimite mailuri confidentiale si mai mult de 40% pentru a verifica conturi bancare. De asemenea, mai mult de 55% dintre utilizatori folosesc telefoanele avansate pentru a stoca date personale, de afaceri sau ale clientilor pe aceste dispozitive. Primul vierme pentru telefoanele mobile, Cabir, a aparut in iunie 2004.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.