Resuscitati dupa victoria de la Bucuresti, madrilenii au castigat cu 2-0 pe ""Santiago Bernabeu"" in derby-ul cu marea rivala. Catalanii raman lideri, dar acum distanta fata de Real este de doar doua puncte. Real Madrid pare sa-si fi revenit com

Resuscitati dupa victoria de la Bucuresti, madrilenii au castigat cu 2-0 pe ""Santiago Bernabeu"" in derby-ul cu marea rivala. Catalanii raman lideri, dar acum distanta fata de Real este de doar doua puncte.

Real Madrid pare sa-si fi revenit complet. Dupa ce au distrus Steaua la Bucuresti, ""galacticii"" au rapus si campioana Europei, Barcelona. Raul (a€™3) si Van Nistelrooy (a€™52) au adus victoria madrilenilor in El Clasico si au razbunat umilinta din sezonul trecut, cand tot pe ""Santiago Bernabeu"" ""albii"" pierdeau cu 3-0.

FERICIRE. ""Real Madrid a adus Barcelona cu picioarele pe pamant"", a scris cotidianul Marca. ""Foamea Realului a devorat Barcelona. Jucatorii lui Capello au scos maximul din virtutile lor si au marcat de doua ori in fata unui lider de nerecunoscut. Publicul madrilen era innebunit, se bucura de fiecare atingere a balonului si vedea cum Barcelona, orfana de Ronaldinho, se scufunda la picioarele echipei sale."" La randul sau, El Mundo titreaza: ""Realul, resuscitat la Bucuresti, a doborat cea mai ilustra victima"". Antrenorul Fabio Capello a parut si el in sfarsit multumit: ""Acum parem o echipa. Avem calitate si spirit. Discutia pe care am avut-o dupa meciul cu Getafe a schimbat totul"", a afirmat tehnicianul italian.

UMBRE. De partea cealalta, Barcelona, fara Etoa€™o, accidentat, si cu un Ronaldinho invizibil, si-a pus toate sperantele in Lionel Messi. Argentinianul a fost cel mai bun om al catalanilor, dar acest lucru n-a fost suficient. ""Messi nu este de ajuns"", a titrat El Mundo Deportivo, in timp ce cotidianul Sport l-a atentionat pe Rijkaard: ""Avem o problema. Fara Etoa€™o nu exista gol"".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.