Desi Theodor Stolojan si Valeriu Stoica s-au ferit sa recunosca posibilitatea ca Platforma Liberala sa se transforme in partid, adeptii lor asteapta sa se inscrie intr-o noua formatiune. Fostul vicepresedinte PNL Arad Sever Jurca, sustinator al P
Desi Theodor Stolojan si Valeriu Stoica s-au ferit sa recunosca posibilitatea ca Platforma Liberala sa se transforme in partid, adeptii lor asteapta sa se inscrie intr-o noua formatiune.

Fostul vicepresedinte PNL Arad Sever Jurca, sustinator al Platformei Liberale, a declarat: ""Daca liderii PNL nu vor adopta aceasta platforma, va lua fiinta o noua formatiune politica"". ""Noua formatiune va fi, din pacate desprinsa din PNL. Responsabilitatea este a actualei conduceri, nu a lui Stoica si Stolojan. In ipoteza in care actuala conducere nu va duce partidul acolo unde ii este locul, probabil ca se va forma alt partid. Nu are rost sa ne ascundem dupa deget - cei care conduc PNL nu vor adopta aceasta platforma! Deci se va forma alt partid! Este responsabilitatea lor! Probabil se va forma o noua structura politica si, daca platforma va avea sustinerea celorlalte forte politice, vor forma o alianta si vor merge impreuna la viitoarele alegeri, poate anticipate"", a declarat Jurca. Pana acum, grupuri de sustinere a Platformei Liberale au aparut in judetele Covasna, Tulcea, Prahova si Bacau.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.