Interpret
Varsta: 43 de ani Artistul britanic Seal va concerta in aceasta seara, in premiera in Romania, la Sala Polivalenta, informeaza Compania Events, organizatoarea evenimentului. Concertul va incepe la ora 19:30. Seal s-a remarcat pe
Interpret
Varsta: 43 de ani Artistul britanic Seal va concerta in aceasta seara, in premiera in Romania, la Sala Polivalenta, informeaza Compania Events, organizatoarea evenimentului. Concertul va incepe la ora 19:30. Seal s-a remarcat pe scena house din Anglia la inceputul anilor a€™90, ajungand cel mai popular solist vocal englez al deceniului. Artistul a vandut mai mult de 15 milioane de albume si a castigat premiile ""Albumul anului"" si ""Cantecul anuluii, in 1996, pentru melodia ""Kiss from a rose"". A cantat aceeasi piesa pe coloana sonora a filmului ""Batman forever"", fapt care l-a ajutat sa castige trei premii Grammy in 1996. ""Cantecele mele sunt ca niste copii, le iubesc pe toate"", a spus artistul la lansarea albumului ""Live in Paris"". Pentru muzica sa plina de dragoste, lumina si pace, Jurnalul National il declara pe Seal ""Omul zilei"".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.