Cantaretul de country Keith Urban s-a internat intr-o clinica de dezintoxicare, la doar patru luni de la casatoria cu Nicole Kidman, transmite Reuters. "Regret suferinta pe care acest lucru i-o provoaca lui Nicole si celor care ma iubesc si ma spriji
Cantaretul de country Keith Urban s-a internat intr-o clinica de dezintoxicare, la doar patru luni de la casatoria cu Nicole Kidman, transmite Reuters. "Regret suferinta pe care acest lucru i-o provoaca lui Nicole si celor care ma iubesc si ma sprijina", a spus cantaretul intr-un comunicat dat publicitatii prin purtatorul sau de cuvant. Starul in varsta de 38 de ani, care a castigat un premiu Grammy in 2005 pentru hitul "You'll Think of Me", nu a dezvaluit unde se afla clinica si nici ce tratament va urma acolo. In trecut, el a recunoscut ca a consumat cocaina si alcool.
"Nu trebuie sa faci compromisuri cand vine vorba de recuperare. Mi-e teama ca eu am facut", a spus Urban in comunicat. "Cu puterea si sprijinul neconditionat pe care mi le dau sotia, familia si prietenii, sunt hotarat sa o scot la capat". Pe site-ul sau, cantaretul nascut in Noua Zeelanda le-a transmis fanilor ca este "calm si optimist" in ceea ce priveste viitorul si ca a acceptat, in fine, ca are o problema pe care trebuie sa o rezolve. Kidman a anulat deja o serie de interviuri de promovare a filmului "Fur", in care joaca rolul artistei fotograf Diane Arbus. Purtatorul de cuvant al lui Keith Urban a anuntat ca artistul isi va suspenda aparitiile in public legate de lansarea CD-ului sau "Love, Pain & The Whole Crazy Thing", care va ajunge pe piata pe 7 noiembrie. Keith Urban si Nicole Kidman s-au casatorit la Sydney in luna iunie. (D.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.