Adrian Mutu (foto) a fost considerat de presa italiana cel mai bun jucator al meciului pe care echipa sa, Fiorentina, l-a castigat cu 3-0 in fata Regginei. ""Incantator. Un jucator de mare clasa. Mutu a deschis scorul cu o delicatesa din manual

Adrian Mutu (foto) a fost considerat de presa italiana cel mai bun jucator al meciului pe care echipa sa, Fiorentina, l-a castigat cu 3-0 in fata Regginei.

""Incantator. Un jucator de mare clasa. Mutu a deschis scorul cu o delicatesa din manualul fotbalului si a dat pasa decisiva la cea de-a treia reusita. Ce vrem mai mult?"", a scris site-ul calciotoscano.it, care i-a acordat romanului nota 8.

La randul sau, cotidianul La€™Unione Sarda a notat: ""O alta partida de pus in rama pentru Mutu. A marcat un gol care a ridicat in picioare un stadion intreg, publicul aplaudandu-l minute in sir. A jucat precum un campion, iar Florenta s-a indragostit de el"".

Mutu a primit insa un cartonas galben si va fi suspendat pentru meciul de maine cu AC Torino. Daca ""Briliantul"" a avut o evolutie stralucitoare, Cristi Chivu (AS Roma) si Vali Nastase (Ascoli) s-au numarat printre cei mai slabi jucatori ai etapei a 7-a.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.