Site-urile britanice au introdus si proiecte, si proprietati romanesti in ofertele imobiliare pe care le promoveaza. Englezii sunt tot mai interesati de Romania, atrasi de potentialul real de crestere a preturilor pe termen mediu si lung. Englezii

Site-urile britanice au introdus si proiecte, si proprietati romanesti in ofertele imobiliare pe care le promoveaza. Englezii sunt tot mai interesati de Romania, atrasi de potentialul real de crestere a preturilor pe termen mediu si lung.

Englezii interesati de investitii imobiliare pot afla despre mai multe ansambluri de locuinte care se construiesc in prezent in Romania. Planorama din Bucuresti, Trei Brazi din Predeal, Cronos Residence din Olimp etc. Acum, ei pot compara, spre exemplu, oferta despre ansamblul de locuinte de vacanta Cronos Residence de pe litoralul romanesc cu alte oferte din alte zone litorale din Croatia, Cipru, Franta, Grecia sau Turcia. De asemenea, pe pagina de internet a companiei imobiliare The Right Move Aboard, englezii pot cumpara locuinte in ansamblul rezidential Planorama, care se construieste in zona Doamna Ghica din Bucuresti. Apartamentele pot fi achizitionate la preturi incepand de la 52.080 de euro la 167.160 de euro.

RANDAMENTE TENTANTE. De ce Romania? Englezii cauta o piata profitabila in Est, dupa ce Spania, Franta si SUA, care au reprezentat destinatii sigure, au incetinit din punct de vedere al profitabilitatii, spune
Edward Russell, consultant imobiliar in Marea Britanie. In prezent, in Franta, Spania, Marea Britanie, profitul anual mediu in imobiliar nu se ridica la 5%. In schimb, Romania ofera randamente de cel putin 10% si, probabil, aceste profituri nu vor scadea prea mult cativa ani.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.