Antrenorul roman a fost ""suspendat temporar din functie"" si urmeaza sa-si incheie conturile cu AS Monaco in cursul acestei saptamani. Locul sau va fi luat de secundul Laurent Banide. Doar 10 etape a rezistat Ladislau Bölö

Antrenorul roman a fost ""suspendat temporar din functie"" si urmeaza sa-si incheie conturile cu AS Monaco in cursul acestei saptamani. Locul sau va fi luat de secundul Laurent Banide.

Doar 10 etape a rezistat Ladislau Bölöni pe banca tehnica a francezilor de la AS Monaco. Conducerea monegascilor a gasit insa o cale relativ eleganta de a-l inlatura pe tehnicianul roman. Ieri-dimineata, Bölöni a fost ""suspendat temporar din functia de antrenor"" si inlocuit ""pana la noi ordine"" cu secundul Laurent Banide.

NEMULTUMIRE. Anuntul a fost facut oficial de presedintele gruparii din Principat, Michel Pastor, la baza de antrenament de la La Turbie. Oficialul francez a mai precizat ca se va intalni cu Bölöni in cursul saptamanii pentru a negocia plecarea sa. ""Nu vreau sa-l atac pe omul Bölöni, care este o persoana de incredere, insa exista momente in care lucrurile nu ies asa cum ai dori. Suntem intr-o situatie dificila si e de datoria noastra sa incercam sa gasim solutii. Locul 19 nu este deloc satisfacator"", a spus Michel Pastor. Antrenorul roman a preluat pe AS Monaco in vara cu scopul de a redresa echipa dupa cateva sezoane mai slabe si de a prinde la anul un loc de cupa europeana. Bölöni a reusit insa exact contrariul. Dupa primele 10 etape disputate in Ligue 1, AS Monaco ocupa locul 19, penultimul, cu doar 7 puncte. Monegascii au obtinut doua victorii si un egal, insa au inregistrat sapte infrangeri.

INLOCUITOR. Succesorul lui Bölöni, Laurent Banide, are 38 de ani si a fost secundul lui Francesco Guidolin la AS Monaco in sezonul trecut, dar si al tehnicianului roman in acest an. Banide a condus deja antrenamentul de ieri-dimineata.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.