Selectionata de rugby a Capitalei a fost invinsa pe teren propriu de liderul campionatului englez, Bristol, cu scorul de 3-27 (3-10), in primul meci din grupa A a Challenge Cup. In ciuda esecului, care era previzibil, antrenorul Marin Mot s-a declara
Selectionata de rugby a Capitalei a fost invinsa pe teren propriu de liderul campionatului englez, Bristol, cu scorul de 3-27 (3-10), in primul meci din grupa A a Challenge Cup. In ciuda esecului, care era previzibil, antrenorul Marin Mot s-a declarat destul de multumit de evolutia elevilor sai, dar si suparat pe faptul ca selectionata bucuresteana n-a reusit sa marcheze niciun eseu, singurele puncte fiind realizate de Dumbrava, dintr-o lovitura de picior. De altfel, dupa o prima repriza foarte buna, rugbistii selectionati in mare parte de la Steaua si Dinamo au cedat fizic si mental, lasandu-i pe englezi sa-si faca mai usor jocul, ofensiva oaspete culcand astfel de cinci ori mingea in terenul nostru de tinta. In urma acestui rezultat, coroborat cu succesul echipei galeze din Newport in fata celor de la Bayonne, obtinut cu scorul de 50-3, echipa Bucurestiului ocupa locul al treilea in clasament si asteapta cu nerabdare meciul din finalul acestei saptamani, cand Bayonne va veni in Ghencea.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.