Sorin Cartu a anuntat ieri ca a ajuns la o intelegere amiabila cu Marian Iancu, presedintele lui "Poli" Timisoara, in privinta rezilierii de comun acord a contractului de antrenor principal pe care il avea cu gruparea de pe Bega. "Imi pare rau ca nu
Sorin Cartu a anuntat ieri ca a ajuns la o intelegere amiabila cu Marian Iancu, presedintele lui "Poli" Timisoara, in privinta rezilierii de comun acord a contractului de antrenor principal pe care il avea cu gruparea de pe Bega. "Imi pare rau ca nu am reusit mai mult la Timisoara", a spus Cartu, care a demisonat dupa infrangerea de sambata, de la Tg. Jiu, scor 0-1 cu Pandurii. La meciul de sambata, Cartu a parasit banca tehnica in minutul 63, dupa golul reusit de gorjeni, din cauza unor probleme cardiace. Acestuia i s-au acordat primele ingrijiri medicale la vestiar, dar dupa aproximativ zece minute au fost chemati si medicii de pe ambulanta prezenta la stadion. Cartu nu a mai revenit pe banca pana la finalul partidei, iar dupa meci nu a facut nici o declaratie, parasind imediat stadionul. Iancu, dezamagit de prestatia echipei sale in meciul de la Tg. Jiu, declarase ca nu avea de gand sa ia masuri impotriva lui Cartu, in ciuda infrangerii rusinoase din meciul cu Pandurii. In acest moment, Alin Artimon, fost la "Poli" II, este antrenor interimar al lui "Poli". (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.