Steaua a pierdut aseara la Galati, iar infrangerea sa pare echivalenta cu iesirea din lupta pentru titlu. Cele 12 puncte care despart trupa lui Olaroiu de liderul Dinamo sunt aproape imposibil de recuperat. Campioana en titre a pierdut o partid

Steaua a pierdut aseara la Galati, iar infrangerea sa pare echivalenta cu iesirea din lupta pentru titlu. Cele 12 puncte care despart trupa lui Olaroiu de liderul Dinamo sunt aproape imposibil de recuperat.

Campioana en titre a pierdut o partida pe care a controlat-o uneori cu autoritate, dar in timpul careia a irosit o sumedenie de ocazii. Surprinzator, recordmanul negativ la acest capitol a fost chiar cel mai important om al ""ros-albastrilor"", Nicolae Dica. Acesta a irosit cu nonsalanta sase ocazii imense de a marca in poarta lui Vatca. Desi a folosit o formula ultraofensiva, cu Oprita, Thereau si Vali Badea in avanposturi, sprijiniti din spate de Dica, Cosmin Olaroiu n-a putut marca decat o data. Din cauza pretului piperat al biletelor, 300.000 ROL, confruntarea de la Galati a fost urmarita doar de circa 5.000 de oameni. Fostul fundas al Stelei, Marius Baciu, a deschis scorul dupa o iesire hazardata a portarului Cernea, titularizat in locul lui Carlos, portughezul pregatindu-se sa paraseasca Ghencea in aceasta iarna. Stelistii n-au acuzat socul si au egalat foarte rapid, dupa o faza creata de Oprita si finalizata cu un sut plasat din alergare de francezul Thereau. Galatenii au dat lovitura pe final, prin Emil Jula.

DICA, ACUZAT


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.