Problema accesului romanilor pe piata muncii din Marea Britanie si eliminarea vizelor pentru Regat se doresc a fi reglementate cat mai repede cu putinta.
Acest lucru a fost dezvaluit de presedintele roman, Traian Basescu, care, prezent la Lah
Problema accesului romanilor pe piata muncii din Marea Britanie si eliminarea vizelor pentru Regat se doresc a fi reglementate cat mai repede cu putinta.
Acest lucru a fost dezvaluit de presedintele roman, Traian Basescu, care, prezent la Lahti, in Finlanda, pentru reuniunea informala a sefilor de stat si de guvern din UE, a declarat ca spera ca in doua saptamani sa aiba un raspuns de la autoritatile britanice. El a declarat ca a avut o intalnire cu premierul britanic, Tony Blair, cu care a discutat pe marginea acestor subiecte. In paralel, presa din Regatul Unit comenteaza planurile Londrei privind muncitorii romani, intrecandu-se in aprecieri privind termenul in care Executivul va face publica solutia. The Observer scrie ca planurile ministrului britanic de Interne, John Reid, nu au primit inca avizul colegilor lui din Cabinet, in timp ce Sunday Times subliniaza ca saptamana asta Guvernul isi va dezvalui strategia. Este de asteptat ca Reid, noteaza Observer, sa accepte un numar de muncitori romani necalificati si sa anunte o serie de masuri de control limitate in timp in ceea ce priveste drepturile cetatenilor romani de a munci in Marea Britanie.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.