Gimnast
Varsta: 26 de ani Gimnastul Marian Dragulescu a obtinut sambata medalia de aur in proba de sarituri din cadrul Campionatelor Mondiale de la Aarhus, Danemarca. ""Sunt superfericit, nu am cuvinte ca sa descriu aceasta fericire"", a d
Gimnast
Varsta: 26 de ani Gimnastul Marian Dragulescu a obtinut sambata medalia de aur in proba de sarituri din cadrul Campionatelor Mondiale de la Aarhus, Danemarca. ""Sunt superfericit, nu am cuvinte ca sa descriu aceasta fericire"", a declarat sportivul. ""Desi stiam ca aveam sanse mari sa castig, eram incordat."" Aceasta este a doua medalie castigata de Dragulescu la CM de la Aarhus, dupa cea de la sol, obtinuta vineri. Marian Dragulescu a amintit ca si in 2001 a obtinut medalia de aur, atat la sarituri, cat si la sol. Dragulescu este singurul sportiv roman medaliat cu aur la Aarhus (in probele de sol si sarituri). Pentru victoriile obtinute la Campionatele Mondiale de Gimnastica, Jurnalul National il declara pe Marian Dragulescu ""Omul zilei"".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.