Liderii partidelor politice care formeaza Consiliul Judetean Vrancea au hotarat ieri sa organizeze un referendum prin care cetatenii sa decida in privinta dizolvarii CJ si organizarii de alegeri anticipate. Ei au ajuns la aceasta decizie dupa i
Liderii partidelor politice care formeaza Consiliul Judetean Vrancea au hotarat ieri sa organizeze un referendum prin care cetatenii sa decida in privinta dizolvarii CJ si organizarii de alegeri anticipate.


Ei au ajuns la aceasta decizie dupa indelungi negocieri, stabilind totodata reluarea activitatii institutiei. ""Datorita afectarii imaginii judetului Vrancea, partidele hotarasc sa colaboreze pentru crearea in judetul nostru a unui climat politic favorabil realizarii intereselor comunitatii"", se arata in documentul semnat de liderii celor cinci partide politice din Consiliu. ""Liderii politici au inteles ca trebuie sa depaseasca aceasta situatie si sa isi consacre energiile pentru realizarea intereselor cetatenilor"", a spus si presedintele PD Vrancea, senatorul Jan Vraciu, precizand ca in cazul celor sapte consilieri care au plecat din PSD catre PNL si PD vor fi respectate deciziile institutiilor abilitate. Vicepresedintele PNL Vrancea Eduard Lambrino, cel care fusese ales presedinte CJ in locul lui Marian Oprisan , a declarat insa ca se considera in continuare in functie.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.