Ne-a enervat absolut infiorator faptul ca cele mai antipatice personaje din Romania, exceptandu-i pe Mircea Diaconu, Dan C. Mihailescu si Bogdan Naumovici, au pledat pentru unii dintre ""Cei mai mari romani"". Asta e deja culmea enervarii. Si pent
Ne-a enervat absolut infiorator faptul ca cele mai antipatice personaje din Romania, exceptandu-i pe Mircea Diaconu, Dan C. Mihailescu si Bogdan Naumovici, au pledat pentru unii dintre ""Cei mai mari romani"". Asta e deja culmea enervarii.
Si pentru ca tot a venit vorba despre ""mari romani"", trebuie sa recunoastem ca ne-a enervat foarte tare si clasarea pe locul 5 a marelui roman Richard Wurmbrand!
Ne enerveaza ca s-a reparat Podul Baneasa si ca nu mai avem pe cine sa dam vina ca iar se blocheaza traficul in nordul Capitalei.
Iar ne-a enervat Dinamo Bucuresti, la al nu stim catelea succes consecutiv. Mai rariti-o mai baieti!
Oare pe ce or fi apasat clientii acestei bude dintr-un bar tulcean, de au fost nevoiti patronii sa deseneze cu marker-ul deasupra bazinului de apa?!


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.