In 1997 a intrat in trupa Hi-Q alaturi de Mihai si Florin. Din 1999, timp de trei ani, a prezentat la Antena 1 emisiunea ""Hai-Q noi"" alaturi de colegii sai. In 2003 a parasit trupa, iar un an mai tarziu, in februarie 2004, a debutat solo, denumindu

In 1997 a intrat in trupa Hi-Q alaturi de Mihai si Florin. Din 1999, timp de trei ani, a prezentat la Antena 1 emisiunea ""Hai-Q noi"" alaturi de colegii sai. In 2003 a parasit trupa, iar un an mai tarziu, in februarie 2004, a debutat solo, denumindu-se simplu ""Dana"". Astazi, Dana Nalbaru implineste 30 de ani.

""Mi-am dorit enorm acest copil""

""A fost un an excelent. Daca fac un bilant, anul acesta m-am casatorit, am facut un copil. Inca nu l-am nascut, dar mai am putin, in ianuarie. Asta a fost pe plan personal. Profesional, nu am multe de spus. Nu am facut mai nimic, pentru ca am fost foarte concentrata asupra sarcinii. Mi-am dorit enorm acest copil.

Mi se pare ca am ajuns la o varsta la care vad foarte clar tot ceea ce se intampla in jurul meu, stiu foarte clar ce vreau, ce imi trebuie si scriu foarte mult despre chestia asta.

M-am apucat sa scriu niste randuri despre cum inteleg eu viata la 30 de ani. Ca si proiecte pentru anul viitor nu pot sa spun nimic, pentru ca nu m-am gandit la nimic. Sunt intr-o pauza datorita faptului ca nu stiu ce vreau sa fac.

Muzica este pentru mine asa cum este un fel de mancare preferat. Nu mananci, si la un moment dat ti se face foame. Simti nevoia sa mananci sau ti se face pofta de un anumit fel de mancare. Asa este si cu muzica, pe care chiar daca nu o asculti sau nu o canti, la un moment dat ti se face dor de ea, simti nevoia sa canti.
In plan personal, faptul ca am o familie este cea mai mare realizare. In ceea ce priveste latura profesionala, faptul ca reusesc sa creez. Cand spun asta ma refer la melodii efectiv. In momentul in care nu mai credeam in mine, pentru ca am avut multe momente de genul acesta, ceea ce m-a ajutat sa ma ridic a fost speranta. Stiu ca este patetic ceea ce am spus, dar asta este realitatea.

Ma consider o norocoasa, dar nu numai. Nu stiu daca este valabil si pentru alti colegi de-ai mei care sunt in acest domeniu, dar la mine a fost mult noroc la inceput, si apoi, foarte multa munca. Am avut un destin normal. Am avut parte de o copilarie fericita. Apoi a urmat adolescenta, cu toate etapele: bucurii, tristeti, frustrari. A fost, apoi, inceputul carierei. Am ajuns intr-un punct al carierei care mi-a adus satisfactii extraordinare, m-am simtit implinita. Apoi, a fost casatoria. Am avut pas cu pas tot ce mi-am dorit, fara sa fiu modesta.

Regret ca am avut incredere in anumite persoane, care nu au meritat. Am avut momente in care
m-am impotmolit tocmai pentru ca nu mi-am dat seama ca sunt langa oamenii nepotriviti. Cel putin in ultimii trei ani, in cariera am facut tot ce mi-am dorit, ce mi-a placut.

Imi doresc foarte mult sa fie sanatoasa fetita mea, sa am parte de o nastere usoara si, dupa ce o sa treaca lunile in care nu o sa ma pot desprinde de ea si nici ea de mine, sa incep din nou sa cant.""


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.