Comisia de Apel a FRF a decis ieri anularea suspendarii de trei etape dictata impotriva lui Cosmin Olaroiu, antrenorul Stelei. Oli fusese suspendat trei etape de Comisia de Disciplina a FRF, ca urmare a declaratiilor considerate "jignitoare" referito
Comisia de Apel a FRF a decis ieri anularea suspendarii de trei etape dictata impotriva lui Cosmin Olaroiu, antrenorul Stelei. Oli fusese suspendat trei etape de Comisia de Disciplina a FRF, ca urmare a declaratiilor considerate "jignitoare" referitoare la prestatia arbitrului Sorin Corpodean la finalul derbiului Dinamo - Steaua, din etapa a 8-a, incheiat cu scorul de 1-0. Comisia de apel a admis memoriul inaintat de Cosmin Olaroiu si a anulat complet suspedarea dictata de Comisia de Disciplina, astfel ca tehnicianul isi va putea conduce echipa de pe banca la meciul de maine cu Otelul Galati. Steaua a mai avut castig de cauza si intr-un alt litigiu, de aceasta data la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne, care a respins la inceputul acestei saptamani apelul inaintat de FC Steaua Dunarii Galati in cazul mijlocasului Iulian Ochirosii, clubul din Divizia C reclamand neregularitati la transferul jucatorului in Ghencea. Gruparea galateana a fost reprezentata la Lausanne de catre avocatul Jean Louis Dupont. TAS a decis ca cheltuielile de judecata sa fie suportate in totalitate de clubul apelant, iar Iulian Ochirosii ramane fotbalistul Stelei, conform deciziilor anterioare, ale Comisiei pentru Statutul Jucatorului si Comisiei de Recurs Federala.
Ochirosii, in varsta de 17 ani, a venit la Steaua in vara anului 2005 de la Steaua Dunarii Galati, grupare care colaboreaza cu prim divizionara Otelul Galati. In apelurile facute, Steaua Dunarii Galati prezentase un contract semnat cu Ochirosii, valabil pana in 2008, in care este specificat faptul ca jucatorul nu poate fi transferat la alta grupare pe perioada junioratului fara acordul clubului. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.