Plesan tine cu Dinamo
Mihaita Plesan, jucatorul lui Poli Stiinta Timisoara, a declarat ca isi doreste ca Supercupa Romaniei sa fie castigata de Dinamo. "In Supercupa imi doresc sa castige Dinamo pentru ca am un fin acolo (n.r. - Silviu I
Plesan tine cu Dinamo
Mihaita Plesan, jucatorul lui Poli Stiinta Timisoara, a declarat ca isi doreste ca Supercupa Romaniei sa fie castigata de Dinamo. "In Supercupa imi doresc sa castige Dinamo pentru ca am un fin acolo (n.r. - Silviu Izvoranu, transferat la Dinamo de la Poli Timisoara)", a spus Plesan, care a jucat si el un sezon in "Groapa". Plesan a vorbit si despre trecerea lui Marica la VfB Stuttgart: "Ma bucur pentru el, sper sa-i mearga bine. Statuse destul de mult la Sahtar si daca mai statea acolo nu era bine pentru el. Nu se pune problema ca el sa iasa din vederile selectionerului acum ca a ajuns in campionatul Germaniei", a subliniat mijlocasul lui Poli. (B.G.)
Rapid conduce cu 2-0
Dinamo si Rapid se intalnesc astazi pentru a treia oara in Supercupa Romaniei, care se afla la a zecea editie, din cele doua intalniri precedente rapidistii iesind de fiecare data invingatori. In editia a VI-a, din 2002, Rapid, detinatoarea Cupei, la fel ca si acum, a invins Dinamo, cu scorul de 2-1. Un an mai tarziu, cele doua echipe s-au intalnit din nou, dar in roluri inversate, Rapid campioana si Dinamo castigatoarea Cupei. Si de aceasta data s-a impus Rapidul, dar cu 1-0. In 2002 si 2003, antrenorul Rapidului era Mircea Rednic, acum pe banca lui Dinamo. In clasamentul trofeelor de acest gen castigate, tot Rapidul se afla in fata, cu trei, in timp ce dinamovistii au ridicat Supercupa deasupra capului o singura data. Lideri sunt stelistii, cu cinci trofee castigate. (B.G.)
Concurs pentru selectioner in Camerun
Federatia cameruneza de fotbal cauta antrenor pentru echipa nationala printr-un anunt publicat pe site-ul oficial, desi selectionerul interimar, Jules Nyongha, ramas la carma reprezentativei africane dupa demisia olandezului Arie Haan, a reusit calificarea la turneul final al Cupei Africii 2008. Haan a demisionat la incepututl anului, iar secundul Nyongha, care a preluat echipa, a obtinut trei victorii din tot atatea meciuri oficiale, reusind calificarea la turneul final al Cupei Africii, programat in Ghana in 2008. Cu toate aceastea, Nyongha nu este dorit in continuare la conducerea primei reprezentative, astfel ca federatia cameruneza a publicat pe site-ul oficial un anunt prin care cauta un nou selectioner. Potrivit anuntului, publicat in engleza si in franceza, candidatii trebuie "sa detina o diploma de antrenor de fotbal, sa aiba experienta internationala, sa fie dispusi sa locuiasca in Camerun pe perioada contractului, sa aiba capacitate de adaptare si aptitudini pentru munca in echipa, sa stie limba franceza sau engleza". Candidatii trebuie sa trimita, pana in 6 august, un dosar, care sa cuprinda un CV, o scrisoare de motivatie si un proiect de program pentru perioada 2007-2010. O comisie va analiza dosarele si va alege cei mai buni cinci candidati, dintre care va fi desemnat noul selectioner. Potrivit presei germane, favorit pentru acest post este belgianul George Heylens. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.