Antrenorul Cosmin Olaroiu nu a avut timp sa tina o conferinta de presa inaintea partidei de astazi cu Otelul. In schimb, a vorbit ieri patronul Gigi Becali. Exact la ora la care incepea Gloria - Dinamo. In primul rand, Becali a tinut sa dezmi

Antrenorul Cosmin Olaroiu nu a avut timp sa tina o conferinta de presa inaintea partidei de astazi cu Otelul. In schimb, a vorbit ieri patronul Gigi Becali. Exact la ora la care incepea Gloria - Dinamo.

In primul rand, Becali a tinut sa dezminta informatiile aparute in cotidianul Sport Total, conform carora i-ar fi numit pe jucatori ""zdrente"" dupa infrangerea cu Real Madrid. ""Am vazut multe la viata mea, au mai fost minciuni in ziare, m-am injurat cu ziaristi, ne-am jignit, ne-am impacat, dar asa ceva nu credeam ca o sa se intample niciodata. Nu-mi vine sa cred, mergeam pe strada si vorbeam singur"", a spus finantatorul Stelei, adaugand ca din acest motiv nu va mai acorda interviuri telefonice, ci doar in timpul conferintelor de presa si in emisiunile televizate.

SALARII. Gigi Becali a negat apoi si faptul ca jucatorii au fost amendati dupa partida cu Real, sau ca ar avea de primit restante financiare. ""Niciodata, oricat ar fi jucat de rau, nu i-am sanctionat, pentru ca ei sunt familia mea. Jucatorii au in conturi si salariile, si primele de campionat. Am 5 milioane in euro in cont, ce sa fac cu ei, sa-i las sa mucegaiasca acolo?"", a spus patronul, care a dezvaluit apoi si sursa acestor sume: ""Au venit banii pentru participarea in Liga, sapte milioane. Am cheltuit doua, mai sunt cinci"".

TRANSFERURI. Finantatorul gruparii din Ghencea a declarat apoi ca nu ii va impune antrenorului Cosmin Olaroiu ce jucatori sa introduca in primul unsprezece pentru partidele urmatoare. ""Nu ma voi implica in alcatuirea echipei, doar ca voi fi mai aproape de aceasta. Ma voi consulta cu Olaroiu, voi intreba cine joaca, pentru ca de trei luni nu am mai dat nici macar un telefon, aflam echipa doar cand intra pe teren"", a spus Becali, adaugand ca are incredere totala in principalii sai colaboratori: ""Am mai spus si o repet, pe Olaroiu nu il da nimeni afara de la Steaua. Nu a fost vorba de nici o discutie privind aducerea lui Hagi. Olaroiu poate pleaca el, daca va avea o oferta din strainatate, dar Mihai Stoica chiar e pe viata la Steaua. Si Mirel Radoi va imbatrani in Ghencea. De altfel, nu mai dau drumul jucatorilor sa plece, indiferent de oferta"", a continuat Becali, anuntand apoi si exceptia: ""Pentru Carlos, daca vor fi oferte, dau eu 100.000 de euro numai sa-l ia. Stiu ca Meme cauta deja un portar, dar pe cine vor ei sa ia nu stiu, nu ma intereseaza, e problema lor"".

INTERES. Oficialii galateni au declarat ca partida de astazi este asteptata cu mare interes de localnici. ""Pentru Otelul, meciul cu Steaua este cum a fost al lor cu Real Madrid. Este un joc al orgoliilor asteptat cu mare interes in fiecare an"", a spus directorul general Marius Stan. ""Steaua e ca o fiara ranita acum. Ca sa putem obtine un rezultat bun trebuie ca noi sa jucam excelent, iar ei sa nu prinda o zi buna"", a declarat si antrenorul Petre Grigoras. ""Nu ma mai duc la Real - Barcelona, ma duc la Steaua cu Real Madrid din Galati"", a anuntat Gigi Becali. Cosmin Olaroiu este asteptat sa faca unele modificari in prima echipa fata de meciul cu Real. Astfel, ar putea aparea ca titulari Cernea, Stancu si Ovidiu Petre, care ii vor inlocui pe Carlos, Saban si Lovin.

ETAPA 12


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.