Va puteti imagina ce pot face la un loc 2.000 de diamante insumand 800 de carate? Raspunsul este unul singur - un sutien Victoriaa€™s Secret de 6,5 milioane de dolari. Celebra firma americana de lenjerie intima Victoriaa€

Va puteti imagina ce pot face la un loc 2.000 de diamante insumand 800 de carate? Raspunsul este unul singur - un sutien
Victoriaa€™s Secret de
6,5 milioane de dolari.

Celebra firma americana de lenjerie intima Victoriaa€™s Secret se pregateste sa lanseze un alt model de sutien ""de poveste"". Pretul fabulos al acestuia este dat de cele 2.000 de diamante de 800 de carate, montate intr-o ""tesatura"" fina din aur alb. Superba piesa de lenjerie sexi a fost conceputa special pentru aniversarea a zece ani de existenta a liniei Fantasy Bra a celebrei case de lux si va fi pusa in valoare de supermodelul Karolina Kurkova, intr-o prezentare ce va avea loc la 20 octombrie, in renumitul magazin Victoriaa€™s Secret din Herald Square, New York. Cu acelasi prilej, vor mai fi aduse pe podium si alte sutiene care au facut furori la vremea lor. Este vorba de legendarul ""Jeweled Fantasy Bra"", in valoare de 10 milioane de dolari, din aur si pietre pretioase, purtat de modelul Tyra Banks in 1999, si de ""Ala da€™angelo"", o alta piesa de lenjerie sexi extrem de pretioasa, impodobita cu 2.800 de nestemate, prezentata in 2003 de Heidi Klum si la care se adauga modelul Red Hot Fantasy - o creatie Victoriaa€™s Secret din 2002 in valoare de 15 milioane de dolari, sutienul fiind impodobit cu circa 1.300 de pietre pretioase (rubine si diamante).

CONCURENTA. La randul ei, o companie sud-coreeana a prezentat zilele trecute, cu prilejul lansarii brandului Golden Zone in industria modei, un sutien din aur placat cu diamante, care a fost evaluat la nu mai putin de 1,89 milioane de dolari. Sutienul, botezat ""Imoralitatea Reginei"", a necesitat cu ocazia prezentarii masuri sporite de securitate.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.