Cei mai mici dintre turisti isi pot implini visul de a petrece o vacanta de iarna de neuitat chiar acolo unde traieste Mos Craciun: in Finlanda. Orice copil viseaza sa il intalneasca pe Mos Craciun macar o data, sa ii spuna o poezie si s

Cei mai mici dintre
turisti isi pot implini
visul de a petrece o vacanta de iarna de
neuitat chiar acolo
unde traieste Mos Craciun: in Finlanda.

Orice copil viseaza sa il intalneasca pe Mos Craciun macar o data, sa ii spuna o poezie si sa primeasca daruri chiar din sacul Mosului.
Parintii le pot oferi micutilor o vacanta speciala in Rovaniemi, Finlanda, unde au ocazia sa faca o vizita chiar acasa la Mos Craciun. Sejurul, care costa 1.500 de euro pentru adulti si 920 de euro pentru copii include transportul cu avionul, 5 nopti de cazare cu toate cele trei mese si masa festiva in seara de Craciun, cand Mosul vine in vizita.

Vacanta suna promitator: turistii au ocazia sa trimita vederi chiar de la posta Mosului, si sa guste bucate finlandeze traditionale.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.