Echipa nationala de rugby, sponsorizata de Orange Romania, a castigat saptamana trecuta meciul contra Spaniei, cu scorul 43 - 20 si s-a calificat pentru a sasea oara consecutiv la Cupa Mondiala, care va avea loc anul viitor in Franta. Aceasta calific
Echipa nationala de rugby, sponsorizata de Orange Romania, a castigat saptamana trecuta meciul contra Spaniei, cu scorul 43 - 20 si s-a calificat pentru a sasea oara consecutiv la Cupa Mondiala, care va avea loc anul viitor in Franta. Aceasta calificare aduce tricolorii printre primele 20 cele mai bune echipe din lume, alaturi de Noua Zeelanda, Scotia si Italia. "Cea mai semnificativa sponsorizare sportiva a Orange la momentul actual este cea pentru FR Rugby si implicit a echipei nationale de rugby. Am ales acest sport in 2002 pentru ca, desi rugby-ul era un sport cu traditie in Romania, in anii de dupa Revolutie a intrat intr-un con de umbra. Parteneriatul cu FRR este o reusita deoarece din momentul in care am inceput sponsorizarea performantele echipei nationale de rugby au crescut, aceasta reusind sa se califice la Turneul Mondial din Australia, iar acum la Cupa Mondiala 2007", a declarat Thierry Millet, Commercial Director Orange Romania.
"Orange reprezinta, fara indoiala, un partener special pentru FRR. Ne-a intins o mana de ajutor atunci cand putini mai credeau ca este posibil ca sportul cu balonul oval sa-si regaseasca identitatea.
Sponsorizarea de la aceasta companie ne-a ajutat sa obtinem contracte bune cu jucatorii, conditii bune de cazare si de masa si staff competitiv: preparatori fizici, chinetoterapeuti, doctori si maseuri. Iar rezultatele au inceput sa apara.", spune George Straton, presedintele FRR. (T. rist)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.