"Misiune indeplinita", a scris site-ul oficial al lui PSG dupa rezultatul de egalitate, scor 0-0, de la Bucuresti, cu Rapid, din prima etapa a grupei G a Cupei UEFA. "Paris Saint-Germain a plecat de la Bucuresti cu un punct pe care il dorea, insa car
"Misiune indeplinita", a scris site-ul oficial al lui PSG dupa rezultatul de egalitate, scor 0-0, de la Bucuresti, cu Rapid, din prima etapa a grupei G a Cupei UEFA. "Paris Saint-Germain a plecat de la Bucuresti cu un punct pe care il dorea, insa care nu a fost obtinut usor.
Cantonati in aparare, parizienii au respins atacurile locale timp de 85 de minute, inainte de a incerca sa dea lovitura finala", scrie site-ul mentionat, care a adaugat: "Fara a fi exceptionali, parizienii au reusit sa respinga atacurile romanilor, incercand apoi sa isi puna in practica jocul ofensiv. Incontestabil, prima repriza a fost dominata de jucatorii lui Lucescu".
In schimb, "L'Equipe" scrie ca Paris Saint-Germain a obtinut un "punct mic" la Bucuresti, apreciind ca echipa antrenata de Guy Lacombe nu a fost "stralucitoare". "PSG nu a aratat o imagine cuceritoare in Romania, in fata Rapidului. Fara a fi stralucitoare, echipa lui Lacombe a realizat ceea ce a dorit si, trebuie sa fim cinstiti, nu a prea avut ocazia sa se apropie de poarta romanilor. Insa nici acestia nu s-au dovedit foarte periculosi", a scris "L'Equipe". "Le Figaro" mentioneaza ca cel mai periculos jucator de la Rapid a fost Zicu, iar dupa iesirea sa din teren rolul a fost preluat de Buga. "In ceea ce-l priveste pe Moldovan (foto), el nu mai are 20 de ani si acest lucru s-a vazut. Fostul jucator al lui FC Nantes a fost foarte discret", a notat "Le Figaro". Pentru "Le Parisien", remiza de la Bucuresti nu este "rea". "Insa, inca o data, jocul echipei pariziene s-a dovedit insipid", a notat "Le Parisien". (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.