Dupa preliminariile din concursul pe echipe, antrenorul nationalei feminine de gimnastica a Italiei, Enrico Casella, a acuzat Romania ca a fost avantajata de arbitri. Italia a ratat calificarea in finala, clasandu-se pe pozitia a noua. Dupa competiti
Dupa preliminariile din concursul pe echipe, antrenorul nationalei feminine de gimnastica a Italiei, Enrico Casella, a acuzat Romania ca a fost avantajata de arbitri. Italia a ratat calificarea in finala, clasandu-se pe pozitia a noua. Dupa competitia de la individual compus de joi, a venit randul lui Nicolae Forminte (foto dreapta) sa reclame jocurile din arbitraj. Coordonatorul team-ului tricolor a fost ironic la adresa noii campioane mondiale absolute, italianca Vanessa Ferrari, spunand ca pentru a obtine titlul trebuie sa ratezi un aparat. "Se pare ca trebuie sa cazi de pe un aparat ca sa devii campioana mondiala. Este ridicol", a marturisit Forminte, referindu-se la faptul ca Ferrari a cucerit aurul, cu toate ca a cazut de pe barna si ca in istoria gimnasticii nu s-a mai intamplat ca o sportiva care cade sa obtina titlul mondial. La finalul intrecerii in care Sandra Izbasa s-a clasat pe locul trei, Forminte s-a dus la medaliata cu argint, gimnasta americana Jana Bieger, in timp ce aceasta sustinea conferinta de presa, si i-a spus: "Tu ar trebui sa stai in mijloc", aratandu-i scaunul castigatoarei. (C.V)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.