Steaua este noul lider al Ligii Nationale masculine, dupa ce a invins, vineri, cu scorul de 33-31, pe Lignitul Targu-Jiu. Steaua este noul lider al Ligii Nationale masculine, dupa ce a invins, vineri, cu scorul de 33-31, pe Lignitul Targu-Jiu, int
Steaua este noul lider al Ligii Nationale masculine, dupa ce a invins, vineri, cu scorul de 33-31, pe Lignitul Targu-Jiu.

Steaua este noul lider al Ligii Nationale masculine, dupa ce a invins, vineri, cu scorul de 33-31, pe Lignitul Targu-Jiu, intr-o partida contand pentru etapa a VII-a, care s-a desfasurat in Capitala. Echipa lui Vasile Stanga este la egalitate de puncte cu Dinamo, 12, si ocupa primul loc gratie victoriei din meciul direct. ""Ros-albastrii"" au ajuns in fruntea ierarhiei profitand de esecul inregistrat de HCM Constanta, 26-27, cu Dinamo, care a ajuns pe locul trei.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.