Daniel Niculae (foto) a marcat golul lui AJ Auxerre, 1-3 in deplasare cu Maccabi Haifa. Niculae a fost titular, a inscris in minutul 29 pentru 1-1 (al 10-lea sau gol in cupele europene) si a fost inlocuit de Pieroni in minutul 70 * Albert Streit (fot
Daniel Niculae (foto) a marcat golul lui AJ Auxerre, 1-3 in deplasare cu Maccabi Haifa. Niculae a fost titular, a inscris in minutul 29 pentru 1-1 (al 10-lea sau gol in cupele europene) si a fost inlocuit de Pieroni in minutul 70 * Albert Streit (fotbalist german nascut la Bucuresti; detine si cetatenie romana) a marcat golul lui Eintracht Frankfurt, 1-2 acasa cu US Palermo. Streit a fost integralist si a deschis scorul in minutul 45 * Emilian Dolha a aparat poarta lui Wisla Cracovia, 1-2 acasa cu Blackburn Rovers. De la Wisla au lipsit NORBERT VARGA (doar rezerva) si HRISTU CHIACU (neconvocat in lot). (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.