In finalele pe aparate Mihai Dragulescu a reusit doua medalii de aur, la sol si la sarituri, in timp ce Sandra Izbasa a luat argintul la barna. Medalia de bronz, cucerita de Sandra Izbasa in finala de la individual compus, a fost de bun augur pe

In finalele pe aparate Mihai Dragulescu a reusit doua medalii de aur, la sol si la sarituri, in timp ce Sandra Izbasa a luat argintul la barna.

Medalia de bronz, cucerita de Sandra Izbasa in finala de la individual compus, a fost de bun augur pentru delegatia Romaniei. Astfel, in finalele pe aparate, Marian Dragulescu a luat aur la sol si la sarituri, in timp ce Izbasa a terminat pe pozitia secunda la barna.

VALOARE. Intrat in concurs la sol cu cea mai mare nota, 16,250, Dragulescu nu a dezamagit, demonstrandu-si valoarea si confirmand titlurile cucerite in 2001 si in 2002. ""A fost o competitie dura. Am facut o mica greseala, dar am ramas concentrat asupra exercitiului"", a declarat proaspatul campion mondial. Ieri, cel poreclit ""Marocanul"" a repetat performanta si in proba de sarituri, reusind sa castige un nou titlu mondial.

FETE. La feminin, Sandra Izbasa a castigat la barna medalia de argint, in timp ce Steliana Nistor, la acelasi aparat, a avut mai multe ezitari si a ocupat doar pozitia a 7-a. La final, publicul danez a contestat indelung decizia arbitrilor, care au deliberat mai mult de 10 minute asupra notei castigatoarei, urcaineanca Irina Krasnianska.

RATARI. Ceilalti reprezentanti ai Romaniei au avut evolutii modeste. Astfel, la paralele, Steliana Nistor a ocupat locul 8, in timp ce la masculin, Flavius Koczi a fost al saselea la cal, iar Marian Dragulescu a fost ultimul in finala de la bara. O evolutie modesta a avut si Sandra Izbasa: la sarituri - locul 8, si la sol - locul 6.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.