Presa din Marea Britanie a publicat ieri o serie uluitoare de fotografii cu George Michael care fumeaza ostentativ o tigara cu marijuana in timpul unui interviu de televiziune, relateaza dailymail.co.uk. Solistul britanic in varsta de 43 de ani i-a s
Presa din Marea Britanie a publicat ieri o serie uluitoare de fotografii cu George Michael care fumeaza ostentativ o tigara cu marijuana in timpul unui interviu de televiziune, relateaza dailymail.co.uk. Solistul britanic in varsta de 43 de ani i-a spus reporterului ITV, inaintea unui concert sustinut la Madrid, ca marijuana "este singurul drog pe care merita sa-l folosesti, dar trebuie sa astepti". Vedeta a adaugat ca a inceput sa fumeze cannabis in jurul varstei de 22-23 de ani. "Chestia asta ma ajuta sa fiu sanatos si fericit. As putea compune fara ea... daca as fi sanatos si fericit", a mai spus Michael.
Cantaretul a continuat sa ridice in slavi calitatile acestui drog, "un drog grozav", dar "nu foarte sanatos", si a avertizat ca ar putea fi "un drog groaznic, groaznic" care ar putea "sa te calmeze atat de mult, incat ai putea sa renunti la ambitii". Michael a recunoscut ca a mai incercat si alte droguri si a adaugat: "Nu exista alt drog in afara de <<iarba>> despre care sa spun ca sunt bucuros ca l-am consumat".
Starul a negat faptul ca ar fi pierdut controlul asupra vietii lui dupa ce a fost surprins de politie de trei ori dormind la volanul masinii, insistand: "Ma simt bine, traiesc in casa visurilor mele, cu barbatul visurilor mele. Sunt fericit cu muzica pe care o compun si ma simt inca in forma". In septembrie, artistul si-a inceput in Spania primul sau turneu din ultimii 15 ani, "25 Live", organizat pentru a marca implinirea a 25 de ani de cariera muzicala. (D.V.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.