George Copos a declarat ca Rapid ar fi meritat victoria in partida cu PSG, insa a subliniat ca este multumit de faptul ca giulestenii nu au pierdut. "Mi-as fi dorit sa castigam, baietii meritau acest lucru. Am fost la ei in cabina si toti erau foarte
George Copos a declarat ca Rapid ar fi meritat victoria in partida cu PSG, insa a subliniat ca este multumit de faptul ca giulestenii nu au pierdut. "Mi-as fi dorit sa castigam, baietii meritau acest lucru. Am fost la ei in cabina si toti erau foarte tristi. Sa nu uitam ca am jucat cu echipa Parisului, care are un buget de peste 70 de milioane de euro, si nu am pierdut. A fost un meci foarte bun, cei de la PSG au avut ca obiectiv sa nu primeasca gol. S-au aparat si nu au avut nici o ocazie. Sunt multumit ca nu am luat bataie, sunt putin suparat ca nu am batut", a spus Copos. Actionarul Jean Valvis crede ca Rapid a pierdut doua puncte: "Sunt suparat. PSG nu a avut nici o ocazie concreta. Este frustrant sa pierzi puncte din cauza lipsei de eficacitate din atac. Nu avem mai putine sanse de calificare, doar ca ceea ce faceam mai usor acum facem mai greu", a spus Valvis. De partea cealalta, presedintele lui PSG, Alain Cayzac, s-a declarat multumit de remiza din meciul cu Rapid, apreciind ca putine echipe vor reusi sa obtina un punct pe terenul echipei giulestene. "Nu sunt dezamagit de aceasta remiza. Dimpotriva, cred ca este vorba de un punct bun. Putine echipe vor obtine un astfel de rezultat la Bucuresti. Cred ca acest gen de meci ne poate ajuta si in campionat", a afirmat Cayzac. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.