Potrivit Clarei Cypchakova - preoteasa si saman (deja la a saptea generatie din neamul sau) si care este foarte cunoscuta printre rusi - Rusia se va confrunta cu o serie de catastrofe de proportii in 2014 pentru ca arheologii rusi au dezgropat mumia
Potrivit Clarei Cypchakova - preoteasa si saman (deja la a saptea generatie din neamul sau) si care este foarte cunoscuta printre rusi - Rusia se va confrunta cu o serie de catastrofe de proportii in 2014 pentru ca arheologii rusi au dezgropat mumia printesei Ochy-Bala, relateaza presa rusa.
In anul 1993, Viacheslav Molodin, un cercetator care conducea o echipa de arheologi in muntii Ukok a descoperit mormantul printesei si au dezgropat-o ca sa o poata examina in laboratoarele din Novosibirsk.
Mumia va fi expusa in Germania, in 2007, in ciuda numeroaselor proteste care au venit nu numai din partea localnicilor, cat si din partea printesei care - prin intermediul clarvazatorilor - a rugat sa fie reingropata imediat. Cu toate acestea, se pare ca anul 2014 nu este tragic numai pentru Rusia. Michael Drosnin, autorul cartii "Codul Bibliei" a prezis ca in acelasi an va avea loc un cutremur teribil. Potrivit lui Drosnin, Japonia si Israel vor fi tarile care vor suferi cel mai mult in urma catastrofei, pentru ca numele lor apar codificate in pasaje din Biblie ca "Sfarsitul Lumii" sau "Batalia Finala".
Site-ul Oilcrisis.com ofera o alta predictie catastrofala pentru acel an mistic: "Uraganul George va devasta Florida si desi vor muri doar cateva mii de oameni, din cauza lipsei apei potabile si a rezervelor de apa se vor declansa revolte care vor duce la moartea a o suta de mii de oameni, pana ca armata sa intervina si sa apuce sa restabileasca ordinea". (D.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.