Lupta pentru sefia PSD este abia la-nceput: Sorin Oprescu nici n-a apucat sa anunte oficial ca va candida pentru postul de presedinte al partidului, ca Marian Vanghelie si Aura Vasile l-au si sunat pe Mircea Geoana sa anunte ca nu doresc sa intre in
Lupta pentru sefia PSD este abia la-nceput: Sorin Oprescu nici n-a apucat sa anunte oficial ca va candida pentru postul de presedinte al partidului, ca Marian Vanghelie si Aura Vasile l-au si sunat pe Mircea Geoana sa anunte ca nu doresc sa intre in acest joc. In jurul actualului sef PSD se spune, de altfel, ca Oprescu n-ar fi decat unealta prin care Adrian Nastase doreste sa incumbe ideea ca in fostul partid de guvernamant apele nu s-au linistit inca. Singurul argument adus: echipa de imagine din jurul lui Oprescu este aceeasi cu a lui Adrian Nastase. Oficial, Marian Vanghelie nu confirma telefonul dat lui Geoana si, diplomatic, spune: “Sorin Oprescu trebuie sa aiba sustinerea noastra, a organizatiei, ca sa candideze. Deocamdata, nu are pentru ca n-a discutat cu noi.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.