Ministrul suspendat al apararii, Teodor Atanasiu, a declarat, ieri, la iesirea din Parchetul instantei supreme, unde s-a prezentat in legatura cu plangerea in care Eugen Badalan il acuza de abuz in serviciu, ca fostul sef al Statului Major General a
Ministrul suspendat al apararii, Teodor Atanasiu, a declarat, ieri, la iesirea din Parchetul instantei supreme, unde s-a prezentat in legatura cu plangerea in care Eugen Badalan il acuza de abuz in serviciu, ca fostul sef al Statului Major General ar fi putut premedita un atac impotriva sa. Atanasiu, care considera ca „totul este o hartuiala“, a adaugat ca a citit plangerile si ca a fost surprins de faptul ca la dosar exista, in afara de acestea, foarte multe documente din Ministerul Apararii Nationale, majoritatea din 2005. „Presupun ca Badalan avea o arhiva proprie acasa (...) sau premedita un atac impotriva mea. Sunt documente normale de lucru, care nu ma incrimineaza cu nimic“, a spus Atanasiu.

Plangeri penale politice
Teodor Atanasiu si-a aratat surprinderea si fata de faptul ca in dosar exista plangeri indreptate numai impotriva sa, nu si a unor ofiteri ai Armatei. El a precizat ca Eugen Badalan nu a inteles niciodata rolul unui ministru.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.