Igor Surkis (foto), patronul lui Dinamo Kiev, a declarat in presa ucraineana ca echipa sa nu poate depasi socul infrangerii suferite in fata Stelei, scor 1-4, in prima etapa a grupei E a Ligii Campionilor, dar ca va incerca sa invinga la Bucuresti si
Igor Surkis (foto), patronul lui Dinamo Kiev, a declarat in presa ucraineana ca echipa sa nu poate depasi socul infrangerii suferite in fata Stelei, scor 1-4, in prima etapa a grupei E a Ligii Campionilor, dar ca va incerca sa invinga la Bucuresti si sa se califice in Cupa UEFA. "Pana acum am tot resimtit acest impact si s-a vazut ca intr-adevar primul meci este important pentru incredere. Dati-ne voie sa speram intr-o victorie cu Real Madrid acasa, dar, mai ales, in deplasarea de la Bucuresti", a spus Surkis pentru ziarul Komanda. Potentul om de afaceri a lansat si un avertisment pentru antrenorul Anatoli Demianenko. "Am in continuare incredere in el, dar aceasta trebuie improspatata prin rezultate", a spus Surkis. De altfel, si jucatorii lui Dinamo Kiev par sa se fi resemnat cu o lupta pentru locul trei, admitand ca Olympique Lyon si Real Madrid sunt greu de ajuns. "Ne luptam in continuare pentru pozitia a treia, care sa ne califice in Cupa UEFA, dar pentru asta avem nevoie de o victorie la Bucuresti, cu Steaua si de un egal cu Real Madrid", a spus Taras Lutenko, portarul de rezerva al ucrainenilor, care l-a inlocuit pe Sovkovski la meciul cu Lyon, fiindca acesta era suspendat. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.