Valeriu Stoica a fost exclus, miercuri seara, din PNL pe motiv de incalcare a statutului partidului. In replica, fostul presedinte liberal a sustinut ca s-a comis o nedreptate in ceea ce-l priveste si ca liderii PNL se despart de el si se "contopesc"
Valeriu Stoica a fost exclus, miercuri seara, din PNL pe motiv de incalcare a statutului partidului. In replica, fostul presedinte liberal a sustinut ca s-a comis o nedreptate in ceea ce-l priveste si ca liderii PNL se despart de el si se "contopesc" cu Dinu Patriciu. Stoica este cel de-al saptelea membru important al PNL care a fost dat afara din partid, de la 1 septembrie pana in prezent, fiind exclusi Mona Musca, Ioan Ghise, Raluca Turcan, Cristian Boureanu, Theodor Stolojan si Radu F. Alexandru. De altfel, presedintele Tariceanu a amenintat ca excluderile din partid vor continua cu toti aceia care nu vor respecta statutul PNL. Stoica a continuat si a doua zi seria atacurilor impotriva conducerii partidului sustinand ieri, intr-un interviu acordat Mediafax, ca liderii PNL au creat obsesii anti-Basescu si anti-PD. Stoica a spus ca PD nu poate fi privit decat ca un partener in procesul de unificare a dreptei si este trist sa constati ca actualii lideri liberali au creat obsesii anti-Basescu si anti-PD. Fostul presedinte liberal a mai sustinut ca liderii liberali de la centru au comunicat o directiva draconica, a excluderii din PNL a tuturor simpatizantilor platformei liberale. Presedintele PNL, Calin Popescu Tariceanu, a declarat ieri ca excluderile din partid vor continua atat timp cat nu vor fi respectate deciziile conducerii formatiunii si i-a avertizat pe liberali ca trebuie sa respecte Statutul partidului. El a subliniat ca deciziile "sunt luate de majoritate si trebuie respectate de toata lumea". (R.A.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.