Un imigrant roman din Spania, microbist al echipei de fotbal Steaua, si-a batut mar sotia de necaz ca echipa lui favorita a pierdut cu 1-4 meciul cu Real Madrid, relateaza joi
El Mundo. Femeia agresata, I.V., in varsta de 38 de ani, s-a preze
Un imigrant roman din Spania, microbist al echipei de fotbal Steaua, si-a batut mar sotia de necaz ca echipa lui favorita a pierdut cu 1-4 meciul cu Real Madrid, relateaza joi
El Mundo. Femeia agresata, I.V., in varsta de 38 de ani, s-a prezentat, miercuri, la Comisariatul de politie din localitatea de resedinta, Coslada, depunand o plangere impotriva sotului ei, in varsta de 40 de ani, si el de nationalitate romana, in care il denunta pe acesta ca a fost lovita de mai multe ori cu pumnul in figura, dupa ce a luat sfarsit partida de fotbal de la Bucuresti dintre Steaua si Real Madrid.
Potrivit unor surse politienesti spaniole, femeia a venit la Comisariatul de politie pe jos, prin ploaie, desculta si cu lacrimile siroindu-i pe fata. Initial, ea nu a vrut sa depuna plangere impotriva sotului ei.
O patrula a politiei spaniole l-a ientificat apoi pe sotul agresor intr-o statie de autobuz din apropierea locuintei, retinandu-l sub stare de arest. Barbatul nu a opus rezistenta. Femeia a fost transportata la Serviciul Special de Urgente si apoi la Hospital de la Princesa din Madrid.
Persoana arestata, care nu are antecedente penale in Spania si dispune de intreaga documentatie necesara imigrarii in regula, a fost pus la dispozitia organelor judiciare.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.