Nu stiu cum se face, dar vedeta cu cele mai putine declaratii despre viata ei personala, Andreea Raicu, este in acelasi timp si vedeta despre care stim cele mai multe secrete de alcov. Asta bineinteles daca o excludem pe Daniela Gÿorfi. Fata fr
Nu stiu cum se face, dar vedeta cu cele mai putine declaratii despre viata ei personala, Andreea Raicu, este in acelasi timp si vedeta despre care stim cele mai multe secrete de alcov. Asta bineinteles daca o excludem pe Daniela Gÿorfi. Fata frumoasa, si destul de devreme acasa, Andreea Raicu se poate lauda cu o panoplie destul de mare de iubiti celebri: Mark Chouraqui, Petre Berciu jr, Tudor Vasile (fiul fostului premier Radu Vasile), Robert Redeleanu (director Zapp), Cristi Chivu si, mai nou, Tudor Chirila. La vremea respectiva, pe cand se iubea cu fiecare dintre cei mai sus mentionati, Andreea Raicu spunea de fiecare data ca nu se poate vorbi despre o relatie in adevaratul sens al cuvantului, ca aceasta ar mai avea nevoie de timp si ca, oricum, viata ei personala o priveste numai pe ea. Desigur, se facea ca uita brusc faptul ca statutul de vedeta inseamna mult interes din partea publicului chiar, sau mai ales, pentru viata ei personala. Si tocmai cand biata fata ar fi fost pregatita sa declare ca are o relatie, ghinion!


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.