Presedintele Asociatiei Fotbalistilor Amatori si Non-Amatori (AFAN), Alexandru Radulescu, a fost trimis ieri in judecata pentru uciderea prin impuscare a tanarului aflat la scaldat pe Lacul Bungetu II, din Localitatea Vacaresti Dambovita. Dupa ca
Presedintele Asociatiei Fotbalistilor Amatori si Non-Amatori (AFAN), Alexandru Radulescu, a fost trimis ieri in judecata pentru uciderea prin impuscare a tanarului aflat la scaldat pe Lacul Bungetu II, din Localitatea Vacaresti Dambovita.

Dupa cateva luni de cercetari, procurorii au ajuns la concluzia ca in acest caz nu se poate retine, in favoarea inculpatului, legitima aparare si nici macar infractiunea, mai usoara, de ucidere din culpa. Radulescu va fi judecat la Tribunalul Dambovita pentru omor calificat, lovire si uz de arma letala fara drept. Potrivit anchetatorilor, in urma cu patru luni, presedintele AFAN, aflat sub influenta alcoolului si extrem de obosit, a folosit intentionat arma de vanatoare, initial pentru a-l ameninta pe tanarul Constantin Radulescu, iar apoi pentru a-l impusca in zona capului. Inculpatul a nesocotit cu desavarsire faptul ca, prin contractul cu Compania Nationala de Administrare a Fondului Piscicol avea doar dreptul de exploatare a resurselor acvatice vii din lacul de acumulare si faptul ca drumul de acces pe dig, unde se afla victima in momentul altercatiei, apartinea domeniului public, se arata in comunicatul Parchetului Instantei Supreme.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.