Premierul Calin Popescu Tariceanu a prezidat sedinta Colegiului Prefectural Neamt, in cadrul vizitei pe care oficialul a efectuat-o ieri in judet. Premierul a ajuns la Piatra Neamt cu elicopterul, care a aterizat pe stadionul FC Ceahlaul. Premierul C
Premierul Calin Popescu Tariceanu a prezidat sedinta Colegiului Prefectural Neamt, in cadrul vizitei pe care oficialul a efectuat-o ieri in judet. Premierul a ajuns la Piatra Neamt cu elicopterul, care a aterizat pe stadionul FC Ceahlaul. Premierul Calin Popescu-Tariceanu a declarat ca spera ca Executivul sa poata adopta in sedinta de saptamana viitoare pachetul de legi privind siguranta nationala, dupa ce la sedinta din aceasta saptamana, legile nu au fost aprobate, ca urmare a obiectiunilor formulate de Ministerul Justitiei.
"Este a doua saptamana, consecutiv, in care proiectul este pe masa Guvernului si noi nu putem sa-l trimitem spre dezbatere, la Parlament. Imi pare rau ca Ministerul Justitiei nu reuseste sa se cupleze la acest efort si sa vina cu propunerile la timp, sa le argumenteze", a spus Calin Popescu-Tariceanu. Premierul a mai spus ca la sedinta de Guvern nu poti sa stai sa faci dezbateri. "Nu putem sa primim zece pagini cu observatii si sa vedem daca sunt sau nu sunt bune. Putem sa discutam pe chestiuni de principiu si, desigur, aceste discutii au fost facute in sedintele pregatitoare. Eu nu vreau sa dau impresia ca cineva are interesul sa le amane. Dimpotriva, sper ca pana saptamana viitoare sa integram aceste discutii si sa dam drumul pachetului", a declarat Tariceanu, precizand ca observatiile Ministerului Justitiei nu sunt unele de fond, menite "sa rastoarne, fundamental, proiectele de legi". Pe de alta parte, Premierul a declarat ca Executivul va aloca 100 milioane lei pentru plata facturilor societatilor de termoficare si ca este preocupat de reglementarea situatiei cu care se confrunta societatile de termoficare.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.