Modernizarea stadionului de fotbal Dinamo va fi facuta pe banii Ministerului Administratiei si Internelor, chiar daca acolo va juca o echipa cu un buget de peste patru milioane de euro. Cu toate acestea, presedintele Clubului Sportiv Dinamo, Marcel P
Modernizarea stadionului de fotbal Dinamo va fi facuta pe banii Ministerului Administratiei si Internelor, chiar daca acolo va juca o echipa cu un buget de peste patru milioane de euro. Cu toate acestea, presedintele Clubului Sportiv Dinamo, Marcel Popescu, spune ca nu primeste nici un ban de la MAI, in declaratiile sale existand mai multe neconcordante fata de pozitia oficiala a ministerului.
"In anul 2006, pentru obiectivul de investitii
Modernizare Stadion Central din Complexul Sportiv Dinamo Bucuresti
s-au alocat fonduri in valoare de trei milioane RON, din care s-a utilizat pana in prezent un milion lei RON. In proiectul de buget pe anul 2007, pentru acelasi obiectiv este prevazuta suma de doua milioane de lei RON.
Aceste fonduri sunt necesare in vederea asigurarii conditiilor optime de desfasurare a competitiilor sportive si in special a celor de atletism, in conformitate cu reglementarile federatiei internationale de specialitate", se arata in pozitia oficiala a MAI.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.