Sonia Trifan, una dintre vedetele postului lui Dan Diaconescu DDTV, care realizeaza emisiunea "VIP Fashion", este un manechin bine cotat pe plan international. Succesul ei se datoreaza si faptului ca are niste dimensiuni de invidiat: 91-60-90, 1,72 m
Sonia Trifan, una dintre vedetele postului lui Dan Diaconescu DDTV, care realizeaza emisiunea "VIP Fashion", este un manechin bine cotat pe plan international. Succesul ei se datoreaza si faptului ca are niste dimensiuni de invidiat: 91-60-90, 1,72 m si 50 kg. De curand, apetisanta blonda, cu forme de invidiat, a devenit imaginea in Cipru a unei linii vestimentare unicat, "Mademoiselle", acesta fiind si numele unui lant important de magazine de profil. Astfel ca, la 1 noiembrie, Sonia este invitata la deschiderea unuia din magazine, iar patronii i-au promis ca va defila pe podium la fiecare prezentare a firmei, primind in jur de 1.000 de euro pentru o singura parada. De asemenea, ea a pozat de curand pebntru catalogul de toamna-iarna al casei de moda "Intimissima" din Milano, a carei imagine a fost pana de curand Laetitia Casta. Pentru acest shooting, vedeta postului lui Dan Diaconescu a primit tot o suma acceptabila: 2.000 de euro.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.