Ieri, in ziua in care a implinit 39 de ani, Stefan Banica Jr. a avut parte de multe surprize, nu pregatite de... Zana Surprizelor, ci de echipa de la Dansez pentru tine. Cand a intrat in platoul de filmare, cei 27 de muzicieni din big-band-ul show-ul
Ieri, in ziua in care a implinit 39 de ani, Stefan Banica Jr. a avut parte de multe surprize, nu pregatite de... Zana Surprizelor, ci de echipa de la Dansez pentru tine. Cand a intrat in platoul de filmare, cei 27 de muzicieni din big-band-ul show-ului au inceput la un semn sa ii cante "La multi ani!". Imediat, a aparut si tortul imens cu sigla "Dansez pentru tine", ornat cu multe artificii. Stefan, vizibil impresionat, a izbucnit in hohote de ras cand si-a vazut cadoul de la colegi: un tricou cu graficul de audienta a primei editii a show-ului de vineri seara. Pe langa urarile si imbratisarile pasionale ale Andreei Marin, s-a bucurat si de urarile coregrafilor si balerinilor. Sarbatoritul si-a spus cea mai mare dorinta pentru urmatorul an: "Cu fiecare zi care trece, imi dau seama ca sanatatea este cel mai important lucru in viata. Nu-mi doresc decat sa fiu fericit alaturi de sotia mea si de fiul meu, Radu Stefan". La multi ani si din partea noastra!


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.