Luni sunt primele infatisari in procesele "aviare". Reprezentantii fostei ferme "Patiprod" de pe platforma Codlea, rebotezata Galli-Gallo, au explicat ieri, intr-o conferinta de presa, motivele pentru care au actionat in judecata Directia Agricola s
Luni sunt primele infatisari in procesele "aviare". Reprezentantii fostei ferme "Patiprod" de pe platforma Codlea, rebotezata Galli-Gallo, au explicat ieri, intr-o conferinta de presa, motivele pentru care au actionat in judecata Directia Agricola si Directia Sanitar-Veterinara din Brasov. Potrivit directorului de la GalliGallo, Catalin Muntean, institutiile respective refuza in mod nejustificat sa semneze documentele de despagubire pentru pagubele suferite in urma gripei aviare.
"Au fost eutanasiati 520.712 pui si 15.780 curcani si s-au confiscat 140 t carne de pasare. Pierderile noastre au fost evaluate la 58 miliarde de lei, desi sunt mai mari.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.