Anuntul pentru privatizarea IAR Brasov va fi publicat pana pe 26 octombrie, de privatizarea societatii aratandu-se deja interesate companiile Bell Helicopters si Eurocopter, a anuntat ministrul economiei si comertului, Ioan Codrut Seres. "Pana pe 26
Anuntul pentru privatizarea IAR Brasov va fi publicat pana pe 26 octombrie, de privatizarea societatii aratandu-se deja interesate companiile Bell Helicopters si Eurocopter, a anuntat ministrul economiei si comertului, Ioan Codrut Seres. "Pana pe 26 octombrie va fi publicat anuntul", a declarat acesta.
Nota pentru publicare a parcurs circuitul normal. De asemenea, ministrul a subliniat ca au fost lansate deja anunturile de privatizare pentru Foradex (15 septembrie), Avioane Craiova (14 septembrie), Arsenal Resita (11 septembrie), Institutul de Cercetare Proiectare Bucuresti (11 septembrie) si urmeaza sa fie publicat cel pentru IAR.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.