Prima medalie a delegatiei Romaniei la Campionatele Mondiale de la Aarhus a fost cucerita de Sandra Izbasa. Aceasta a castigat bronzul la individual compus, in timp ce Steliana Nistor a terminat pe locul patru. Debutanta la un campionat Mondia

Prima medalie a delegatiei Romaniei la Campionatele Mondiale de la Aarhus
a fost cucerita de Sandra Izbasa. Aceasta a castigat bronzul la individual compus, in timp ce Steliana Nistor a terminat pe locul patru.

Debutanta la un campionat Mondial de senioare, Sandra Izbasa a reusit sa cucereasca medalia de bronz si sa mai stearga din deceptia de la concursul pe echipe, acolo unde Romania a terminat doar pe locul patru. Cu un total de 60,250 puncte, gimnasta noastra a fost devansata de italianca Vanessa Ferarri, campioana mondiala, pe locul secund clasandu-se americanca Jana Bieger.
IRONIE. Antrenorul lotului, Nicolae Forminte, a comentat pe un ton ironic succesul gimnastei din Italia: ""In intreaga istorie a gimnasticii nu s-a intamplat ca o sportiva sa ia titlul mondial dupa ce a cazut de pe aparat. Este ridicol ce s-a intamplat."" Tehnicianul a fost si protagonistul unui alt moment amuzant, atunci cand, in momentul in care ocupanta locului secund sustinea o conferinta de presa, s-a dus inspre ea si i-a aratat scaunul din mijloc: ""Tu ar trebui sa stai aici, pe locul invingatorului"". Prima medaliata din delegatia Romaniei de la aceste CM nu a discutat despre arbitraj. ""M-am concentrat doar asupra evolutiilor mele. Nu m-a interesat altceva"", a spus Izbasa.

DUPA CINCI ANI


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.